ALKUPERÄINEN NIMI: 
Bunny The Killer Thing (fi+eng)
ENSI-ILTA: 6.11.2015
KESTO: 88min

OHJAUS: Joonas Makkonen
KÄSIKIRJOITUS: Joonas Makkonen, Miika J. Norvanto
NÄYTTELIJÄT:
Enni Ojutkangas, Jari Manninen, Orwi Manny Ameh, Veera W. Vilo, Roope Olenius, Hiski Hämäläinen, Vincent Tsang, Katja Jaskari, Olli Saarenpää, Marcus Massey, Gareth Lawrence, Henry Saari, Juha-Matti Halonen, Anniina Koivisto, Matti Kiviniemi, Päivi Komulainen-Vuoti, Maria Kunnari, Erno Michelsson, Marko Moilanen

SYNOPSIS

Joukko suomalaisia nuoria matkaa viettämään alkoholintäytteistä viikonloppua mökilleen. Matkasuunnitelmat saavat uuden käänteen, kun he kohtaavat tien poskeen jääneet ulkomaalaiset. Englantia puhuvalla kolmikolla on takakontissaan salaisuus, joka ei kestä päivänvaloa. Jännitys tiivistyy, kun matkalaisten elämää alkaa terrorisoida Bunny the Killer Thing, puoliksi mies, puoliksi jänis, joka jahtaa kaikkea, mikä muistuttaa naisen sukupuolielintä.

It’s after your pussy!

Bunny the Killer Thing on kansainväliseen levitykseen tehty suomalainen kauhukomedia, joka on herättänyt maailmalla huomiota anteeksipyytämättömällä ja ronskilla otteellaan. Suurta suosiota festivaaleilla nauttinut elokuva sai Pohjois-Amerikan ensi-iltansa arvostetulla Fantasia-festivaaleilla ja palkittiin mm. Madridissa Nocturna -elokuvafestivaaleilla. Nyt elokuva nähdään myös Suomen valkokankailla. Bunny the Killer Thing on varmasti tämän vuoden mieltenpahoittaja!

SYNOPSIS – 2

Mökkiviikonloppu ja kunnon juhlat tulossa. Suomalainen kaveriporukka lähtee matkalle kohti mökkiä keskellä ei mitään. Mikä voisi mennä pieleen?

Pimeälle tielle on pysähtynyt auto. Englantia puhuvan mieskolmikon matka on katkennut. Suomalaiset päätyvät hinaamaan auton mökilleen korjattavaksi. Miesten käytöksessä on jotakin salaperäistä ja outoa. Siitä huolimatta miehet majoittuvat samaan mökkiin suomalaisnuorten kanssa.

Tuona yönä kaikki menee pieleen.

Pian paikallinen poliisi saa hälytyksen, että lähialueella liikkuu englantia puhuva jättiläisjänis, joka jahtaa kaikkea, mikä muistuttaa naisen sukupuolielimiä. Tässä haisee palaneen käry!

Joonas Makkosen ensimmäinen pitkä elokuva on kiertänyt festivaaleja ympäri maailman ja palkittu Madridissa Nocturna-elokuvafestivaalilla. Kauhukomedia Bunny the Killer Thing on naurattanut kansainvälisiä yleisöjä, ja nyt se valloittaa Suomen valkokankaat. Täysin ainutlaatuinen, vuoden kohutuin elokuva!

It’s after your pussy!

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Miika J. Norvanto / miika@blacklionpictures.fi

 

Scroll to Top