English   Suomeksi

BLACK LION PICTURES

KAIKKI ELOKUVAT
  • PRESS
RENDEL: Cycle of Revenge

After losing his family, the masked vigilante RENDEL is caught in a cycle of revenge, destroying the VALA organization piece by piece. VALA's ruthless leader…

Titina

Erikoinen kolmikko lähtee tutkimusmatkalle viimeiseen löytämättömään paikkaan maapallolla.Tositarina menestyksestä ja tappioista nelijalkaisen ystävän silmin.

Lonely Castle in the Mirror

Koulukiusattu Kokoro on vältellyt kouluun menemistä jo viikkojen ajan. Yhtäkkiä hän tempautuu portaalin läpi lumottuun linnaan.

Poupelle of Chimney Town

Poupelle of Chimney Town on henkeäsalpaava tarina nuoresta nuohoojasta Lubicchista, joka asuu paksun savun eristämässä kaupungissa.

Rakas äitini

Clara ja Felice ovat menettäneet rakkautensa, mutta he eivät pysty eroamaan. Clara pakenee yksinäisyyttään ja turvautuu lapsiinsa.

Kolme muskettikoiraa

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta! D'Artagnan on rohkea ja rämäpäinen nuori koira, joka on päättänyt seurata isänsä jalanjälkiä ja ryhtyä muskettikoiraksi!

Zatopek

Elokuva olympiakultamitalistista ja moninkertaisesta ennätyksen haltijasta Emil Zátopekista, josta tuli legenda Tšekkoslovakian kommunistisen hallinnon päivinä.

Johannes ei kulje Jämsän kautta

Draamakomedia sosiaalisesti kömpelöstä 40-vuotiaasta Johanneksesta, joka yrittää tavoittaa kuolevan isänsä ennen kuin on liian myöhäistä.

Tyttäreni laulu

Elokuva äitiydestä, yhteiskunnan ja henkilön omista odotuksista ja perhesuhteista. Esikoisen syntymä mullistaa pariskunnan elämän.

Utama

Boliavalaisesta pariskunnasta kertova draamaelokuva. Elokuvateattereissa helmikuussa 2023.

Aikamies

Yksinäinen ovimies törmää tuttuun naiseen - jota ei ole tavannut ennen. Kaksikolle syntyy ennenkokemattoman yhteyden tunne ja aika pysähtyy paikalleen.

Rendel

Kasvoton sankari Rendel käy avointa ja säälimätöntä sotaa VALA -järjestöä vastaan: ei armoa, ei vankeja. Suomalainen supersankarielokuva.

The Creeps

The Creeps on kauhukomedia, jota on kuvattu muun muassa Vuokatissa. Sen käsikirjoitus ja ohjaus on Marko Mäkilaakson käsialaa.

Verimalja

Verimalja, kotimainen seikkailudraama, elokuvateattereissa elokuussa. Lue lisää elokuvanteosta ja lataa pressimateriaalit täältä!

Muumipapan urotyöt

Muumipapan urotyöt elokuvassa päästään nauttimaan huikeista Muumipapan nuoruusajan seikkailuista. Elokuvateattereissa maaliskuussa 2022.

Lisää

Pääsit loppuun

LION SHOPIN UUSIMMAT

Verimalja

Draama / Jännitys

Verimalja on yksilötarina ahneuden, hulluuden, pakkomielteen ja kutsumuksen siivittämästä syöksykierteestä kohti pimeyden sydäntä keskellä maailmansodan viimeisiä henkäyksiä.

Jouluiloa Ukrainaan

Dokumentti

Sodan keskellä eläviä orpolapsia, siviilejä, sotilaita ja avustustyöntekijöitä. Timo Puustisen käynnistää avustusmatkan Itä-Ukrainaan viedäkseen joululahjoja kriisialueelle. Matkan suurimpana tarkoituksena on tuoda jouluiloa Pilgrimin orpokodin lapsille.

Poissa

Draama / Fantasia

Liimatehtaassa työskentelevä kiteeläinen perheenisä Matti tuntee olevansa jumissa elämässään. Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttuu: Matti siirtyy silmänräpäyksessä paikasta toiseen, kilometrien päähän.

Toimisto & kopiovarasto

Salmelantie 6
88600 Sotkamo

Y-tunnus: 2470614-7

Ota yhteyttä

miika@blacklionpictures.fi
050-400 8290

Some

© Copyright Black Lion Pictures Oy