English   Suomeksi

BLACK LION PICTURES

KAIKKI ELOKUVAT
  • PRESS
Kolme muskettikoiraa

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta! D'Artagnan on rohkea ja rämäpäinen nuori koira, joka on päättänyt seurata isänsä jalanjälkiä ja ryhtyä muskettikoiraksi!

Zatopek

Elokuva olympiakultamitalistista ja moninkertaisesta ennätyksen haltijasta Emil Zátopekista, josta tuli legenda Tšekkoslovakian kommunistisen hallinnon päivinä.

Johannes ei kulje Jämsän kautta

Draamakomedia sosiaalisesti kömpelöstä 40-vuotiaasta Johanneksesta, joka yrittää tavoittaa kuolevan isänsä ennen kuin on liian myöhäistä.

Tyttäreni laulu

Elokuva äitiydestä, yhteiskunnan ja henkilön omista odotuksista ja perhesuhteista. Esikoisen syntymä mullistaa pariskunnan elämän.

Utama

Boliavalaisesta pariskunnasta kertova draamaelokuva. Elokuvateattereissa helmikuussa 2023.

Aikamies

Yksinäinen ovimies törmää tuttuun naiseen - jota ei ole tavannut ennen. Kaksikolle syntyy ennenkokemattoman yhteyden tunne ja aika pysähtyy paikalleen.

Rendel

Kasvoton sankari Rendel käy avointa ja säälimätöntä sotaa VALA -järjestöä vastaan: ei armoa, ei vankeja. Suomalainen supersankarielokuva.

The Creeps

The Creeps on kauhukomedia, jota on kuvattu muun muassa Vuokatissa. Sen käsikirjoitus ja ohjaus on Marko Mäkilaakson käsialaa.

Verimalja

Verimalja, kotimainen seikkailudraama, elokuvateattereissa elokuussa. Lue lisää elokuvanteosta ja lataa pressimateriaalit täältä!

Muumipapan urotyöt

Muumipapan urotyöt elokuvassa päästään nauttimaan huikeista Muumipapan nuoruusajan seikkailuista. Elokuvateattereissa maaliskuussa 2022.

Army Of One

Nuori pariskunta lähtee telttailemaan Alabaman metsiin, mutta kaikki menee kammottavalla tavalla pieleen, kun he törmäävät huumekartelliin.

JP ja murtovaras

Ystävykset Olli, Ruttu ja Minni perustavat salapoliisitoimiston, kun Sallikkalan kuntaa piinaa murtovaras.

Vihanpidot

Viisi parikymppistä luokkatoveria matkaa mökille viettämään iltaa. Vanhat katkeruudet nousevat pintaan, ja tunteet alkavat kuohua.

Lisää

Pääsit loppuun

LION SHOPIN UUSIMMAT

Verimalja

Draama / Jännitys

Verimalja on yksilötarina ahneuden, hulluuden, pakkomielteen ja kutsumuksen siivittämästä syöksykierteestä kohti pimeyden sydäntä keskellä maailmansodan viimeisiä henkäyksiä.

Jouluiloa Ukrainaan

Dokumentti

Sodan keskellä eläviä orpolapsia, siviilejä, sotilaita ja avustustyöntekijöitä. Timo Puustisen käynnistää avustusmatkan Itä-Ukrainaan viedäkseen joululahjoja kriisialueelle. Matkan suurimpana tarkoituksena on tuoda jouluiloa Pilgrimin orpokodin lapsille.

Poissa

Draama / Fantasia

Liimatehtaassa työskentelevä kiteeläinen perheenisä Matti tuntee olevansa jumissa elämässään. Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttuu: Matti siirtyy silmänräpäyksessä paikasta toiseen, kilometrien päähän.

Toimisto & kopiovarasto

Salmelantie 6
88600 Sotkamo

Y-tunnus: 2470614-7

Ota yhteyttä

miika@blacklionpictures.fi
050-400 8290

Some

© Copyright Black Lion Pictures Oy