English   Suomeksi

BLACK LION PICTURES

PRESSIMATERIAALIT

Pressimateriaalit, kuten julisteet, still-kuvat ja tekijätiedot löydät tältä sivulta klikkaamalla elokuvan kansikuvaa. Elokuvat on jaoteltu ensi-iltojensa mukaisesti eri vuosille. Elokuvat, joiden ensi-iltaa ei ole julkistettu, löydät “tuotannossa” välilehdeltä.

  • PRESS
Zatopek

Elokuva olympiakultamitalistista ja moninkertaisesta ennätyksen haltijasta Emil Zátopekista, josta tuli legenda Tšekkoslovakian kommunistisen hallinnon päivinä.

Johannes ei kulje Jämsän kautta

Draamakomedia sosiaalisesti kömpelöstä 40-vuotiaasta Johanneksesta, joka yrittää tavoittaa kuolevan isänsä ennen kuin on liian myöhäistä.

Tyttäreni laulu

Elokuva äitiydestä, yhteiskunnan ja henkilön omista odotuksista ja perhesuhteista. Esikoisen syntymä mullistaa pariskunnan elämän.

Utama

Boliavalaisesta pariskunnasta kertova draamaelokuva. Elokuvateattereissa helmikuussa 2023.

Aikamies

Yksinäinen ovimies törmää tuttuun naiseen - jota ei ole tavannut ennen. Kaksikolle syntyy ennenkokemattoman yhteyden tunne ja aika pysähtyy paikalleen.

Rendel

Kasvoton sankari Rendel käy avointa ja säälimätöntä sotaa VALA -järjestöä vastaan: ei armoa, ei vankeja. Suomalainen supersankarielokuva.

The Creeps

The Creeps on kauhukomedia, jota on kuvattu muun muassa Vuokatissa. Sen käsikirjoitus ja ohjaus on Marko Mäkilaakson käsialaa.

Verimalja

Verimalja, kotimainen seikkailudraama, elokuvateattereissa elokuussa. Lue lisää elokuvanteosta ja lataa pressimateriaalit täältä!

Muumipapan urotyöt

Muumipapan urotyöt elokuvassa päästään nauttimaan huikeista Muumipapan nuoruusajan seikkailuista. Elokuvateattereissa maaliskuussa 2022.

Army Of One

Nuori pariskunta lähtee telttailemaan Alabaman metsiin, mutta kaikki menee kammottavalla tavalla pieleen, kun he törmäävät huumekartelliin.

JP ja murtovaras

Ystävykset Olli, Ruttu ja Minni perustavat salapoliisitoimiston, kun Sallikkalan kuntaa piinaa murtovaras.

Vihanpidot

Viisi parikymppistä luokkatoveria matkaa mökille viettämään iltaa. Vanhat katkeruudet nousevat pintaan, ja tunteet alkavat kuohua.

Äiti

Vapauduttuaan vankilasta Eeva (Jaana Saarinen) palaa vanhalle kotiseudulleen, mukanaan vain olkalaukku, kännykkä ja yllä olevat vaatteet.

Lisää

Pääsit loppuun

Toimisto & kopiovarasto

Salmelantie 6
88600 Sotkamo

Y-tunnus: 2470614-7

Ota yhteyttä

miika@blacklionpictures.fi
050-400 8290

Some

© Copyright Black Lion Pictures Oy