ALKUPERÄINEN NIMI: ÄPÄRÄ

ENGLANNINKIELINEN NIMI: BASTARD

KESTO: 1 h 37 min
ENSI-ILTA: 28.10.2016

meku_merkit  meku_merkit meku_merkit meku_merkit

JULISTEET

apara_juliste

ESITTELY

Samppa Batalin ohjaama intensiivinen ja näyttelijäkeskeinen elokuva kertoo rakastuneesta nuoresta parista, Simosta ja Jonnasta. Heidän elämänsä  järkkyy, kun paljastuu, että Simon äidillä ja Jonnan isällä on saattanut olla aikoinaan suhde. Harmittomat epäilyt käynnistävät koko perhettä järisyttävän dominoefektin osapuolten tehdessä omia johtopäätöksiään. Alkaa häikäilemätön peli, jossa ei säälitä ketään. Äpärän päärooleissa nähdään Eppu Pastinen, Krista Hannula sekä Satu Silvo.

 

OHJAUS: Samppa Batal

KÄSIKIRJOITUS: Samppa Batal, Krista Hannula

NÄYTTELIJÄT:  Eppu Pastinen, Krista Hannula, Satu Silvo, Anssi Niemi, Jonathan Hutchings, Anna Böhm

TUOTANTO: Samppa Batal, Krista Hannula

 

SYNOPSIS

Simo ja Jonna ovat rakastunut nuoripari. Tavallisen perhepäivällisen tunnelma muuttuu anoppilassa peruuttamattomasti, kun paljastuu, että Simon äidillä ja Jonnan isällä on saattanut ollut suhde. Alkaa johtopäätösten vyyhti ja jokainen yrittää hallita tilannetta omalla harkitsemattomalla tavallaan. Simon tilannetta ei pelasta edes perheen musta lammas, Jori, joka kantaa oman kortensa kekoon todistamalla hulluuteen asti intohimoista tarvettaan tulla rakastetuksi.
Äpärä on häikäilemätön ja järisyttävä draamatrilleri epätoivoisesta maailmasta, jääräpäisyyden palkasta ja siitä, mitä jätämme lapsillemme. Intensiivisen ja näyttelijäkeskeisen elokuvan päärooleissa nähdään Eppu Pastinen, Krista Hannula sekä Satu Silvo.

 

TRAILERI

(https://youtu.be/yaEaK33vV30)

 

TEASER TRAILER

(https://youtu.be/_AbjF1Ovytc)

 

STILL-KUVAT

apara_krista_ja_eppu  apara_satu_silvo  apara_satu_ja_jonathan  apara_eppu_ja_krista  apara_krista_hannula  apara_eppu_pastinen  apara_anssi_niemi

LINKIT

https://www.facebook.com/bastardmovie