ALKUPERÄINEN NIMI:
Autolla Nepaliin – Unelmien elokuva (fi)
Dream Driven – From Finland To Nepal (eng)
ENSI-ILTA:
28.11.2014
KESTO:
 103min

 

OHJAUS: Timo Peltokangas
KÄSIKIRJOITUS: Timo Peltokangas, Juho Leppänen
NÄYTTELIJÄT:
Juho Leppänen
Mikael Hautala
Rico Pircklén
Misa Jokisalo
Heikki Lamula
Arman Alizad
Riku Rantala
Saku Tuominen
Mika Poutala
Musta Barbaari
TUOTTAJA: Mikael Hautala
EXECUTIVE PRODUCER: Juho Leppänen
EDITOINTI: Raimo Saba, Timo Peltokangas
GENRET: Dokumentti

SYNOPSIS

Juholla on unelma oikeudenmukaisemmasta maailmasta. Tehdessään töitä Aasiassa erityisesti kastittomien huonot olot Nepalissa ovat jääneet hänen mieleensä. Juho haluaa löytää tavan auttaa heitä.

Unelmasta kasvaa suurempi, kun Juhon ystävät liittyvät mukaan projektiin ja he lähtevät pakettiautolla matkalle Nepaliin tavoitteenaan saada huomiota kastittomien oloille ja erityisesti paikalliselle naisten turvakodille. Matka ei olekaan niin helppo kuin he aluksi luulivat, vaan matkan varrella he kohtaavat yllättäviä vastoinkäymisiä aina vaarallisista vuoristoteistä terrorismin uhkaan. Onnistuuko poikien auttaa turvakodin naisia, vai onko tie helvettiin päällystetty hyvillä aikomuksilla?

Elokuvaa ei voi asettaa yhteen kategoriaan, se on ”charity adventure”: 100 % hyväntekeväisyyselokuva, niin aiheeltaan kuin tavoitteiltaankin. Elokuvantekijät lahjoittavat kaikki lipputuottonsa lyhentämättömänä Nepaliin. Suomalaiset yhteiskunnallisesti valveutuneet mediapersoonat ovat ottaneet asian omakseen ja tukeneet projektia. Mukana mm. Riku Rantala, Arman Alizad, Saku Tuominen, Mika Poutala ja Musta Barbaari.

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Miika J. Norvanto / miika@blacklionpictures.fi

 

Scroll to Top