ALKUPERÄINEN NIMI:
Knucklebonehead (fi+eng)
ENSI-ILTA:
11.10.2013
KESTO:
 76min

 

OHJAUS: Oskari Pastila
KÄSIKIRJOITUS: Oskari Pastila
NÄYTTELIJÄT:
Knucklebone Oscar
Peppe Bergström
Amos Martimo
Olavi Paananen
Gustav Schulman
Marja Vihervaara
Niko Votkin
Jarno Karjalainen
KUVAUS: Jussi Rastas
TUOTTAJAT: Jussi Rastas, Oskari Pastila, Pauliina Leiponen

ESITTELY:40-vuotias Oskari haaveilee rokkarin elämästä. Kahdenkymmenen vuoden ajan tulisieluinen mies on yrittänyt rakentaa uraa musiikin ympärille, mutta päätynyt päivätöihin opettajaksi. Bänditoimintaa on leimannut Oskarin suunnaton tuhoamisvimma hajottaa esineitä ja paikkoja kesken keikan.Oskarin kaksijakoinen elämäntapa on alkanut heijastua perheeseen ja ystävyyssuhteisiin. Uusi asuntolaina ja vastasyntynyt poika pakottavat Oskarin pohtimaan tarkemmin tasapainon löytämistä elämäänsä. Tuhoajarokkarin on vaikeaa omaksua uutta rooliaan tuoreena perheenisänä. Miten yhdistää mielipuolinen tuhoamisvimma ja rauhallinen perhe-elämä?

Räävitön Kiinan kiertue ajaa Oskarin ahdinkoon ja kaaokseen. Oskarin elämää ohjaa musta huumori ja provosoinnin halu. Hän ajaa ihmiset raivon ja epätoivon partaalle. Miten hän pystyy selviytymään sisäisestä ristiriidastaan?

Elokuva on mustan huumorin täyttämä Rock’n’ Roll -henkinen draamakomedia Oskarista ja hänen bändinsä selviämistaistelusta läpi Shanghain houkutusten ja sisäisten ristiriitojen. Elokuvan keskiössä on todellinen henkilö ja elämä – ihmiset näyttelevät itseään!

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Miika J. Norvanto / miika@blacklionpictures.fi

 

Scroll to Top