ALKUPERÄINEN NIMI:
Pahaa verta
ENSI-ILTA:
23.8.2013
KESTO:
 112min

 

 

 
OHJAUS: Miika Hakala ja Tomi Pietilä
KÄSIKIRJOITUS: Miika Hakala ja Tomi Pietilä
NÄYTTELIJÄT:
Harri Kailanto, Antti Kemppainen, Harri Penttilä, Iida Höckert, Meri Kailanto, Seppo Haapamäki, Lasse Saari, Leni Lustre-Pere, Raimo Järvelä ja Janne Rouhiainen

SYNOPSIS

Tuore rikosylikonstaapeli Riku Hartikainen alkaa tutkia entisen esimiehensä Kari Falckin murhaa, kun tämä kuolee murtovarkaan kynsissä viimeisenä työpäivänään. Falckin murha on kuitenkin vasta alkusysäys paljon monimutkaisemmalle tapaukselle, joka on yhteydessä Hartikaisen menneisyyteen.Lisää ihmisiä alkaa kuolla arvoituksellisen murhaajan juostessa vapaana. Yöt kylmenevät ja jahti kuumenee, kun Hartikainen ajautuu vaaralliseen sokkeloon, jossa hänen henkensä ja uskollisuutensa ovat vaakalaudalla.

ESITTELY

Uuteen kesään -elokuvan tekijöiden uutuuselokuva Pahaa Verta saa ensi-iltansa kolmen vuoden uurastuksen jälkeen. Pahaa Verta on tamperelaisten Miika Hakalan ja Tomi Pietilän yhteinen elokuvaohjaus, minkä tuloksena on syntynyt tiivistunnelmainen dekkari. Tekijöiden esikuvina ovat toimineet brittiläiset salapoliisielokuvat, Agatha Christie ja Komisario Palmu.

Pahaa Verta -elokuvan kuvaukset alkoivat vuonna 2010, ja sitä on kuvattu viikonloppuisin ja loma-aikoina keväälle 2013 saakka. Kuvauksia on tehty Hämeenlinnassa, Tampereella ja Hauholla. Elokuvan tekijät koostuvat elokuva-alan opiskelijoista ja ammattilaisista sekä alan harrastajista.

Talkoilla ja omarahoitteisesti syntynyt parituntinen elokuva saa ensi-iltansa teattereissa 23.8.2013.

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Miika J. Norvanto / miika@blacklionpictures.fi

Scroll to Top